Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (4.30 secunde)
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a facut la Seini, judetul Maramures, o demonstratie de intretinere/reparatie a unei strazi (strada Conacului), printr-o tehnologie noua, cu un cost scazut si durata de executie foarte rapida.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Arena lui Oprescu are sprijinul Guvernului Sorin Oprescu si Victor Ponta au semnat protocolul privind realizarea Salii Multifunctionale Bucuresti, incheiat intre Primaria Bucurestiului si Guvernul Romaniei. ... Dorim ca la sfarsitul anului 2015 sa va invitam sa vedeti ca ne-am tinut de cuvant", a spus Sorin Oprescu.
Sala polivalenta pentru Campionatele Europene de gimanstica va fi gata in 2016 Sala polivalenta din incinta complexului Lia Manoliu, care va gazdui Campionatele Europene de gimanstica din 2017, va fi finalizata in 2016, da asigurari primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit caruia saptamana viitoare s-ar putea incheia procedura de selectie a constructorului.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Conform primarului general Sorin Oprescu, pasajul pietonal pe sub Arcul de Triumf ar urma sa fie gata odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a monumentului istoric, respectiv 1 decembrie 2015. ... Pasajul va fi terminat odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a Arcului de Triumf", a declarat Sorin Oprescu.
Astazi e ziua ta, Sorin Oprescu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu implineste astazi 63 de ani. Ii uram La multi ani!
Lobby la medicii din Barcelona Sorin Frunza, 32 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la testicule in faza incipienta, in vara anului trecut. ... Acolo, asistentele si medicii muncesc pe branci, nici macar in ochi nu te privesc, nu vor sa tina minte privirea ta descumpanita", povesteste Sorin.
Joia trecuta, cetateanul Sorin Alexandrescu a fost umflat de pe strada, dus la Tribunal de un procuror, iar un judecator a hotarat:
La standul nostru a trecut si Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
Edilul Sorin Oprescu ar vrea sa construiasca o gradina zoologica de 60 de hectare in Padurea Baneasa, dar Romsilva vrea sa-i blocheze proiectul in instanta.
Mariustuca.ro / Oprescu vrea sa refaca Clubul de yahting din Herastrau, pe terenul retrocedat Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a salutat, marti, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care a dat castig de cauza Primariei Capitalei si Clubului Sportiv Studentesc, in procesul in care acestia reclamau faptul ca 7 hectare de teren din Parcul Herastrau au trecut in proprietatea privata, in mod ilegal, in urma unui ordin de ministru in anul 1999.
Oprescu s-a intors in sala de operatii / stiripesurse.ro Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg.
Dan Grindeanu, despre Sorin Grindeanu: ... Sorin a trecut prin toate etapele consacrarii politice si sunt convins ca priveste cu cea mai mare responsabilitate si raspundere aceasta functie atat de importanta in stat.
Prietenul meu Sorin Coatu este un economist calarasean stabilit in Brasov. ... Intr-o postare recenta pe Facebook, Sorin Coatu a povestit cum a a luat nastere popasul de la Plaja Pod 4. ... Iata marturia lui Sorin Coatu:
Pe pagina sa de facebook, scriitorul si sociologul Sorin Radulescu publica un reportaj exceptional, cu titul: ... (Sorin M. Radulescu, 29 octombrie, 2018).
Sorin Miscoci s-a casatorit cu Andreea, cea spre care gandurile sale se indreptau in intunericul beciului irakian.
Sorin Ionita, unul dintre cei mai capabili analisti politici ai zilelor noastre, om sub 40 de ani, dar cu o activitate de invidiat, ceea ce dovedeste ca nu vrea sa treaca prin viata ca gasca prin apa, scrie un articol in Evenimentul Zilei cu un titlu foarte inspirat:
Mirel Radoi a precizat ca n-are nicio problema cu jucatorii echipei, dar a fost deranjat de atitudinea presedintelui clubului, Sorin Cartu. In direct la Digi Sport, Sorin Cartu a declarat ca Mirel Radoi reprezinta "cea mai mare dezamagire" din viata lui.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni.
google-analytics.com